autor: olejnadzlato@SPZO-2019 | Lis 20, 2020
KREVETY V RAJČATOVÉ OMÁČCE INGREDIENCE PRO 4 PORCE 300 g krevet 1 stroužek česneku 800 g loupaných rajčat v konzervě 2 lžíce řepkového oleje svazek čerstvého oregána těstoviny sůl a pepř POSTUP: Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Rajčata rozmixujeme tyčovým mixérem....
autor: olejnadzlato@SPZO-2019 | Lis 25, 2019
KAPR NA VÍNĚ SE ZELENINOVÝMI HRANOLKAMI INGREDIENCE PRO 4 PORCE 1 filet z kapra 2 červené cibule 2 červené řepy 3 brambory 3 mrkve 2 kořenové petržele ½ celeru anglická slanina 2 dl červeného vína 2 lžíce medu hladká mouka 6 lžic řepkového oleje snítka rozmarýnu...
autor: olejnadzlato@SPZO-2019 | Lis 25, 2019
BFILET Z CANDÁTA S KŘUPAVÝMI SLANINOVÝMI LUPÍNKY NA PETRŽELOVÉM RIZOTU V BÍLÉ PETRŽELOVÉ OMÁČCE INGREDIENCE PRO 4 PORCE OMÁČKA: 100 ml smetany ke šlehání, 32 % tuku 400 g petržele 2 šalotky 1 lžíce řepkového oleje 1 lžička cukru 400 ml vývaru mořská sůl citrónová...